Jullie zijn klaar voor het volgende hoofdstuk in jullie leven: trouwen!  Super spannend! Alleen moet het nu nog gepland worden, en daar blijkt net wat meer bij te komen kijken dan verwacht...

Wat willen jullie echt? Lopen jullie meningen over zowat alles uiteen? Tijdens deze periode hoort het te gaan over genieten en dromen. Jullie liefde hoort centraal te staan. Maar om een of andere reden wordt er best wel wat gekibbeld tijdens de voorbereidingsperiode en dat is ergens ook wel logisch want er valt zoveel te doen en te regelen dat je niet altijd op dezelfde golflengte zal zitten. Daarnaast zijn er honderden leveranciers die diensten aanbieden die jullie graag op jullie trouwdag willen gebruiken, maar hoe kiezen jullie nu net die leveranciers die jullie echt begrijpen en die bij jullie passen?

Door drukke werkschema’s en een goed gevuld sociaal leven zijn jullie ook beperkt in tijd. Zelfs die wegdroommomentjes nemen meer tijd in dan jullie hadden verwacht. En die overvloed aan ideeën zijn geweldig, maar waar beginnen jullie het best mee?

Een weddingplanner kan jullie hier bij helpen

Eerst gaan we uitzoeken wat jullie echt willen, naast JA zeggen natuurlijk. Er wordt een concept uitgewerkt en de juiste leveranciers worden gezocht. Er wordt een budget op gemaakt, om er achter te komen wat er allemaal mogelijk is.

Tijdens de vormgeving van jullie huwelijk kunnen jullie volop wegdromen en ontspannen. De time consuming taken neem ik met veel plezier over en zo blijft de planning voor jullie een heerlijk stressvrije periode.

Interesse?

Je kan me altijd contacteren voor een eerste, vrijblijvende, gesprek waarbij jullie kennis kunnen maken met mij en mijn werkwijze en waarbij ik een eerste idee krijg van jullie plannen. Voor zo'n eerste kennismakingsgesprek reken je best een uur.