Over Stefanie

 

Well hellow! Ik ben Stefanie, een zomer kind met een winterse ziel. Yes you heard that right! Voor deze winterse ziel zijn een koude grijze avond, goed boek en een fleecedekentje a piece of heaven. Als ik niet te vinden ben in de buurt van mijn fleecedekentje ben ik wel ergens te vinden in the streets van Antwerpen, op zoek naar vintage gadgets of enjoying the rock and roll geschiedenis van Antwerpen.

Mijn guilty pleasures zijn tattoos, 11 and counting! Deze happy kiddo is altijd vergezeld van een ear tot ear glimlach. En op tijd en stond een duveltje, i know right!? Mijn grootste addiction weddings met een twist.

I absolutely love rock, rockabilly en vintage. My fav person is for sure Marilyn Monroe!

Weddingplanner met een passie voor styling en een liefde voor mode. Een deel van mijn roots liggen in het zonnige Spanje. Plannen en organiseren zit in mijn bloed. Als kind al was ik helemaal betoverd door de magie van huwelijken. Na menig films nagespeeld te hebben als kind, was het tijd om er echt mee aan de slag te gaan.

In 2013 ben ik begonnen met de opleiding weddingplanner in Nederland bij de BWPN. Al snel werd het duidelijk dat ik mijn doel in het leven had gevonden. Dat ik styling wilde combineren met het plannen was van de meet af aan beslist. Ik hou ervan om stijlen te combineren met persoonlijke toetsen en details. Het allerbelangrijkste voor mij is dat de persoonlijkheid van de bruidsparen getoond wordt, doorheen de dag en doorheen de styling.

Mode is mijn tweede grote liefde

Mode werd me van thuis uit met de paplepel meegegeven. In mijn schooljaren heb ik een modeopleiding gevolgd, en ook nadien ging ik verder met een opleiding mode-adviseur. Je vindt me dan ook vaak terug aan mijn naaimachine of aan het wegdromen in een stoffenwinkel. Bruidsparen bijstaan met stylingadvies en aan de slag gaan met naald en draad om een unieke styling te creëren was dan ook een logische uitbreiding van mijn diensten als weddingplanner en wedding styliste.

In mijn bedrijf is het altijd mijn doel geweest om mijn passies te verbinden en om met deze passies elke dag opnieuw te mogen werken. Maar nog belangrijker vind ik het aan de slag gaan met bruidsparen om persoonlijk, unieke en creatieve huwelijken te organiseren. Omdat werken vanuit mijn passies niet aanvoelt als werken, sta ik altijd klaar voor mijn bruidsparen.