Over Stefanie

 

Hi there!

Ik ben Stefanie, een zomerkind met een winterse ziel. Winters? Yeah baby! Geef mij een druilerige avond, een goed boek en een fleecedekentje en ik ben een happy camper! Wanneer ik me niet in die hygge aan het wentelen ben, dan vind je me wel ergens on the go in Antwerpen. Niets leukers dan de stad afspeuren naar vintage gadgets en rockabilly outfits. En tussendoor laat ik al eens een tattoo (of 11) zetten of neem ik de tijd om van een Duveltje te genieten. Hell f***ing yeah!

 

En dan heb ik je nog niet eens over mijn grootste passie verteld: weddings met een twist!

Je leest het goed: persoonlijke, unieke en creatieve huwelijken organiseren en stylen voor stoere bruidsparen, da’s echt mijn ding! De liefde voor styling ontstond al tijdens de modeopleiding die ik volgde als student. In 2013 volgde ik in Nederland de opleiding Weddingplanner bij de BWPN. Het was duidelijk dat ik hiermee nu echt mijn doel in het leven had gevonden. Sindsdien stort ik me met passie en veel goesting op gedurfde en authentieke huwelijken, die de unieke persoonlijkheden van het koppel tot in de kleinste details naar voren brengt. Van je passie je werk maken, zodat het niet eens meer als werken aanvoelt? I do!

Mode is mijn tweede grote liefde

Mode werd me van thuis uit met de paplepel meegegeven. In mijn schooljaren heb ik een modeopleiding gevolgd, en ook nadien ging ik verder met een opleiding mode-adviseur. Je vindt me dan ook vaak terug aan mijn naaimachine of aan het wegdromen in een stoffenwinkel. Bruidsparen bijstaan met stylingadvies en aan de slag gaan met naald en draad om een unieke styling te creëren was dan ook een logische uitbreiding van mijn diensten als weddingplanner en wedding styliste.

In mijn bedrijf is het altijd mijn doel geweest om mijn passies te verbinden en om met deze passies elke dag opnieuw te mogen werken. Maar nog belangrijker vind ik het aan de slag gaan met bruidsparen om persoonlijk, unieke en creatieve huwelijken te organiseren. Omdat werken vanuit mijn passies niet aanvoelt als werken, sta ik altijd klaar voor mijn bruidsparen.

En waarom dan ‘Imprint Weddings’?

Omdat ik letterlijk een ‘indruk’ wil achterlaten met de huwelijken die ik organiseer. Ik doe er alles aan om de sfeer, creativiteit en liefde ervan af te laten spatten, zodat het een mooie herinnering wordt, zowel voor het bruidspaar als hun gasten.

Gebeten door mijn verhaal? Ik luister graag naar jullie originele weddinginspiratie!

Let’s meet!