Moody Love

Photo ; Isis Sturtewagen,Photography

Photo ; Isis Sturtewagen,Photography

Voor deze shoot zocht ik een locatie die een verhaal vertelde, die karakter had en een geschiedenis had die op zich niet heel met liefde te maken had. En uiteraard heeft de meeste fotogenieke stad van België precies zo´n locatie. Zaal Athena in hartje Antwerpen it was. Deze locatie die ooit volledig is afgebrand en herrezen is uit haar assen. Bij het zien van zaal Athena wist ik het zeker dit is de locatie!

Van hieruit ben ik verder gegaan met de uitwerking van het idee dat ik in mijn hoofd had. Beetje bij beetje werd alles duidelijk en vielen alle stukjes op zijn plaats. Fotografe Isis Sturtewagen die met haar moody maar super romantische stijl elk detail haarfijn op beeld vastlegt. Marieke van Ieks Bridal die op basis van het voorgelegde moodboard de perfecte jurk maakte. Malou Paul die handgemaakte juwelen leverde voor de shoot, helemaal geïnspireerd op de vibe die we wilde neerzetten. Esther de make up artist weet als geen andere hoe ze jouw beste kanten nog meer kan laten opvallen.

Tailormade Suits in Tilburg die door hun ruime collecties kleding en accessoires onze groom tot the nines kleden. Cheffi`s Pastries maakt naast geweldig uitziende taarten ook de lekkerste taarten! Suus Bloemen en Meer wist onmiddellijk welke bloemen deze shoot naar de next level zouden brengen. Mirjam van Starling Fims wist de liefde tussen deze lovebirds perfect vast te leggen. Maaikes Livepainting creëert op een unieke manier een blijvende herinnering aan de mooiste dag. Decoratieverhuur.be heeft voor elke wedding en elke stijl dé decoratie waar jullie naar zoeken. The Sparkle Company zorgde bij deze shoot voor de persoonlijke toetsen met het stationary. En deze twee lovebirds Daphne en Michaël maakte deze shoot helemaal compleet.

Kleurenschema?
Ik heb een ding voor donkere kleuren. En ook voor kleuren die net iets anders zijn. Vandaar dat ik voor deze shoot voor smaragd groen ben gegaan. De keuze voor smaragd groen is gekomen omdat ik het een speciale kleur vind, die zeker in een fluwelen stof levendig overkomt. Zwart is eigenlijk een van mijn basiskleuren waar ik heel vaak mee werk. En om het af te maken hebben zijn er gouden accenten aan toe gevoegd.

Bij de styling van de ceremoniesetting en bij de tafelstyling hebben beide een andere hoofdkleur, maar door het gebruik van een terugkomende accentkleur vormt alles toch een geheel.