Bride & Groom Styling

Styling .jpg

Bride & Groom Styling. Yes jullie hebben het misschien al op de site zien staan, anders zeker even checken! Maar wat is het juist, hoe is het ontstaan en nog belangrijker waarom? Keep on reading!

What´s it all about?
Het gaat om jullie, jullie smaak en jullie persoonlijke stijl. 
De keuze voor de belangrijkste outfit van jullie leven, gaat vaak gepaard met een overweldigend gevoel en soms ook twijfel. Wat perfect normaal is! Jullie outfit voor de grote dag hoort jullie eigen stijl te vertegenwoordigen. De outfit hoort ook een reflectie van je persoonlijkheid te zijn. Samen gaan we kijken waar je echt blij van wordt, wat je persoonlijke stijl is en hoe je die wilt laten terug komen op de grote dag. We maken een persoonlijke stijlanalyse die alles waar je persoonlijke stijl voor staat weergeeft. Met een moodboard, stoffenstalen, kleurenstalen gaan we je stijl visualiseren. En stapje per stapje komen we dichterbij de outfit van jullie dromen.

But why?
Als het voor jullie duidelijk is waar je blij van wordt en hoe je droomoutfit er uit hoort te zien, kunnen jullie gerichter gaan zoeken en afspraken maken. Het kan best teleurstellend zijn als je met volle hoop naar een pasafspraak gaat, om er tijdens het passen achter te komen dat er niets is waar je echt blij van wordt. Als het voor jezelf al duidelijk is voor welke stijl je wilt gaan, wordt je minder overwhelmed bij het zien van alle opties. Het maken van pasafspraken en het uitvoeren van deze pasafspraken hoort leuk en exciting te zijn!  

Hoe is het ontstaan?
Mode is altijd een grote passie van mij geweest en is dat nog steeds. Vooral mijn moeder is mijn grootste invloed hiervoor geweest. Tijdens mijn kinder- en jeugdjaren bracht zij best wat tijd door aan haar naaimachine. Hierdoor ben ik ook verschillende mode gerelateerde opleidingen gaan volgen. Naast mijn liefde voor huwelijken wou ik ook graag aan de slag gaan met mijn passie. Vandaar dat ik op deze manier bruidsparen wil bijstaan met het vinden van dé outfit.